The diploma seen on TV

Comment manger mieux sur son territoire en se donnant les moyens d’organiser un projet durable ? Le university degree "Sustainable food project leader - local community option" est fait pour vous. Proposé par l’Université Nice Côte-d’Azur, il prend largement appui sur l’expérience de Mouans-Sartoux, où les participants et leurs collectivités d’origine ont la possibilité de progresser en termes de qualité alimentaire, via l’élaboration d’un projet territorial s’appuyant sur la restauration collective et les enjeux de production durable. Un parcours de formation fortement professionnalisant qui s’adresse aux :

  • Elected and territorial administrative agents or technicians of local authorities
  • Students and graduates in Territorial Administration Management
  • Students from other class or anyone interested in learning skills

The course is accessible in initial or continuous training, required level Bac + 3. It can be considered like an independent cycle or in complement of another formation. The teaching team is made up of researchers and teacher-researchers from several organizations (Nice Sophia Antipolis University, Inra, Inserm ...) and territorial agents and members of associations (City of Mouans-Sartoux, Un Plus Bio ...).
Interns are evaluated at the end of the training cycle based on their work and receive the UD.

La première promotion 2018 avec Cyril Dion, Didier Perréol, Gilles Fumey, François Collart-Dutilleul, Stéphane Veyrat, Gilles Pérole et Denis Lairon.

Contact

Pr. Stéphane Bouissou
+ 33 6 89 57 45 20 – + 33 4 92 07 65 56 (IMREDD)
formation-continue@univ-cotedazur.fr

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